Здравейте,колеги,от скоро се появи следния проблем:мисля че от честото отваряне и затварена на капака на багажника и от карането по прекрасните пловдивски павета часта на задния фар,която е на вратата на багажника се отлепи (не съм сигурен дали е била залепена или е на принципа на щифчета ).Става дума за десен фар от далечната страна на емблемата.Въпросът ми е как да го оправя,да го лепя ли или има някакъв друг чалъм.Благодаря ви предварително.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем със заден фар
Collapse
X
-
Колега, на мен преди 2-3 месеца леко ми се отлепи същият този сегмент, но не от широката страна като при теб, ами от по-тясната.Та налях му малко силикон,притиснах го да уплътни и от тогава все едно нищо не е било - няма мърдане97'Alfa Romeo 145 1.6 BOXER - Sold Out
02' FIAT PALIO 1.2 Weekend
Accord i-ctdi 2.2 Executive
-
Не е лепен, с два болта се хваща. Виждат се като се махне кората. Проблема е че главите на болтовете са запресовани в пластмасата на стопа и се чупят. Тъпо. Аз ги оправям с ламаринка и поп-нитове. Така правих мoйте и на колегата VAN. Ако ти се занимава, ще обясня по-подробно.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Стопове ремонт
На "задния фар" му викат "стоп"
Виж тук как става
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... highlight=Alfa Romeo 145 1.6 TS '99 facelift
Alfa Romeo 147 1.9 jtd '05 facelift
Камион 2,4 jtdm Q4
Comment
Comment